Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 61

Einde wegseizoen

Einde wegseizoen WTC Boekel.

lees meer

groep C rijdt Ommetje Mierlo..

Eerst dacht ik op zondagmorgen, wat is groep C toch een grote groep…

Tot ik hoorde dat groep B ook om 9 uur vertrok… vandaar..

Nadat Henk Venenberg had verteld, dat Wijnie, zijn vrouw zaterdag uit het ziekenhuis  was thuisgekomen, welleswaar met de nodige pijn… konden groep B en C vertrekken. Groep C vertrok voor het ommetje Mierlo met 13 personen. Henk leidde ons via Handel, de Mortel, Brouwhuis en Lierop naar Mierlo, waar we in restaurant de Koffer werden voorzien van een lekker kopje koffie in een verwarmde ruimte. Huub liet een kaart rondgaan voor Wijnie, die door iedereen werd ondertekend vergezeld met de beste wensen voor een spoedig herstel voor haar vervelende valpartij van enkele weken geleden. Terwijl wij ons opstelden om te beginnen aan het tweede gedeelte, zaten buiten 3 oudere vrouwtjes een heerlijk kopje koffie te drinken in een heerlijk herfstzonnetje. Tijdens onze terugtocht reed Maria een lekke band en kon maar ternauwernood overeind blijven in een bocht. Nadat Huub eerst probeerde om de band op te pompen met een lege patroon, konden we even later onze tocht voortzetten richting Stiphout, Croy, Aarle Rixtel, Beek en Donk, Gemert richting Boekel, waar we om 12.15u aankwamen op het Agathaplein met 71km op de teller.

Bedankt Henk, voor deze leuke tocht.

 

 

Groetjes Pele  Ton

lees meer

Geijsterentocht

Geijsterentocht,

Bijna de laatste tocht van het seizoen.

lees meer

groep C rijdt tocht rondje Gennip.

zondagmorgen vertrok groep C met 10 personen voor een rondje Gennip, 3 deelnemers van groep B steunden ons vooral op de terugweg toen we flinke wind tegen hadden.

We reden richting Handel, maar bij de Arendstraat stopten we om de evnt meegenomen regenjack aan te doen. Rita v d Rijt riep:''Ik draai om, ik ga wandelen". Maar slechts een verzoek was voldoende om haar om te praten mee verder te gaan. Ben hield het bij de Middenpeel weg voor gezien en zette zijn fiets richting Gemert. nog iets te veel last van de valpartij van een week eerder. Met een stevige rugwind reden we via Handel, Elsendorp, st Anthonis, Boxmeer naar Gennip waar we een extra rondje voorgeschoteld kregen van Henri vd Kamp, onze toerleider van vandaag. Bij stadsherberg Gennip kregen we koffie, mits de zaak binnen niet verbouwd werd. Allemaal tafels van

2 personen. Huub ging tijdens de pauze rond met de pet waar iedereen een vrije gift in kon doen om Willy vd Valk financieel te steunen voor de aanschaf voor een nieuwe vervoersbus voor zijn speciale fiets. Op de terugweg, met de wind van voren moest er flink gewerkt worden, maar Nettie, Paul en Henri van groep B en niet te vergeten onze eigen Ria Schepers werd er goed de gang ingehouden. Tijdens deze leuke natte tocht was er 1 lek bandje voor Maria wat vakkundig gerepareerd werd door Henri, Paul en Huub... jaja 3 personen waren er mee gemoeid! Via Landhorst en Venhorst kwamen we om 12.45u terug op het Agathaplein met 72 km op de teller.

Bedankt Henri voor deze leuke tocht!!

 

groetjes Pele  Ton.

lees meer

Berendonksetocht

Berendonksetocht.

Met 16 man vertrokken we voor de Berendonksetocht

lees meer

Dijkentocht

Dijkentocht, WTC Boekel

Het zag er niet best uit met het weer toen we de Dijkentocht wilde gaan fietsen

lees meer

Groep C rijdt rondje st Oedenrode.

Op een winderige frisse herfstmorgen vertrokken  zondagmorgen 15 personen voor een rondje st Oedenrode. Enkele deelnemers vertrokken in de korte broek, wat ik zeer optimistisch vond. Door de 22 mm regen die er afgelopen nachten in Boekel gevallen  waren zou de kans op stof nihil zijn. Toerleider Laurens Manders leidde ons via Koks, Boerdonk, Beek & Donk langs het Wilhelminakanaal via Nijnsel naar st Oedenrode, waar we bij Oud Rooij een lekker kopje koffie aangeboden kregen in een ruimte die lekker verwarmd was. Onderweg had ik wat meer aandacht geschonken aan Ria Schepers, ons nieuwe lid uit Venhorst. Met haar korte zwarte rokje en speciaal gemaakte hoge schoentjes, zag ze er echt vrouwelijk en modieus uit en ze kan ook nog voortreffelijk fietsen. Een ware aanwinst voor groep C. Dat ze na de pauze geconfronteerd werd met een lekke band , was dan wat minder. Op de terugweg reden we richting Liempde en Eerde richting Zijtaart en de Zuid Willemsvaart. Daar reed Ria voor de 2e keer lek,

Maar door Theo en Christ, de technische jongens van groep C werd dit euvel beide keren zeer vlot opgelost. Via Keldonk, Boerdonk en Erp leidde de route door de Goorse bossen terug naar het st Agathaplein in Boekel waar we om 12.15u terug waren met 70km op de teller. We hadden droog weer en een leuke tocht gemaakt. bedankt Laurens!

 

groetjes Pele Ton.

lees meer

B-groep Wellsetocht

De Wellsetocht was deze keer een helsetocht met 7 lekke banden

lees meer

Heldentocht

Heldentocht,

Weer een grote groep die wilde genieten vaneen mooie nazomer

lees meer

B-groep de Bossche bol

Onder aanvoering van Ger Somers vertokken we met 16 personen voor deze 92 km. lange tocht

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 61